Centrul Medical GrivitaAdresa Centrul Medical Grivita  
  Index Centrul Medical GrivitaDespre Centrul Medical GrivitaServicii Centrul Medical GrivitaClienti Centrul Medical GrivitaContact Centrul Medical Grivita  
 

Servicii: Fisa auto

Centrul Medical Grivita

Vă aşteptăm în incinta CENTRULUI MEDICAL GRIVIŢA
pentru AVIZARE COMPLETĂ A FIŞEI MEDICALE AUTO NECESARĂ PENTRU OBŢINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE şi a reînnoirii vizei medicale.

 

 

OFERIM:
Avize medicale pe toate specialităţile (medicină internă, chirurgie, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, O.R.L.)
Încheierea fişei medicale de către medicul coordonator şi ştampila instituţiei, autorizată de către Direcţia de Sănătate Publică Brăila şi recunoscută de către Serviciul Poliţiei Rutiere Brăila

IMPORTANT: 
Pentru confortul clienţilor noştri, am reunit toate specialităţile medicale necesare pentru completarea fişei auto în cadrul aceluiaşi program (comisie de medici examinatori). Astfel, nu veţi fi nevoiţi să pierdeţi mai multe zile sau să vă deplasaţi la mai multe cabinete medicale din oraş. Fişa medicală vă este eliberată pe loc, după efectuarea examinărilor.

Legislaţia în vigoare impune ca pentru obţinerea permisului de conducător auto şi pentru permisele de port-armă, candidatul să fie apt din punct de vedere medical şi psihologic, lucru certificat de Psiholog-ul din incinta Centrului Medical Griviţa.
Formularele se pot obţine gratuit la sediul Centrului Medical Griviţa.

 

ATENŢIE: 
Achitarea taxei de examinare nu înseamnă automat si primirea avizului de aptitudine, acesta fiind eliberat in urma examinarilor efectuate la Centrul Medical Griviţa, doar daca medicii specialisti considera ca va încadrati în normele medicale impuse de legislatie.

Centrul Medical Griviţa  executa în regim rapid toate examinarile medicale clinice si paraclinice necesare eliberarii fisei medicale auto precum si încheierea acesteia. Fişa de aptitudine medicală mai este necesară şi la preschimbarea permisului de conducator auto, la expirarea acestuia sau în caz de pierdere.

 

Programari Centrul Medical Grivita

GASTROENTEROLOGIE

Dr. Talanca Corneliu

                Contacteaza-ne pentru programare

STOMATOLOGIE

Dr. Botezatu Natalia

Dr. Dumitras Valentin

Dr. Minzat Ion

                Contacteaza-ne pentru programare

CHIRURGIE

Dr. Botezatu Corneliu

                Contacteaza-ne pentru programare

PSIHOLOGIE

Berdei Florica

                Contacteaza-ne pentru programare

LABORATOR ANALIZE

                Contacteaza-ne pentru programare

 

 

Oferte Centrul Medical Grivita

 
 
 
 
 
 
 
Dr.Botezatu Corneliu Dr. Talanca Corneliu Centru Proctologic