Centrul Medical GrivitaAdresa Centrul Medical Grivita  
  Index Centrul Medical GrivitaDespre Centrul Medical GrivitaServicii Centrul Medical GrivitaClienti Centrul Medical GrivitaContact Centrul Medical Grivita  
 

Servicii: Fisa auto

Centrul Medical Grivita

La CENTRUL MEDICAL GRIVITA puteti obtine AVIZ MEDICAL si AVIZ PSIHOLOGIC pentru personalul cu atributii in siguranta transporturilor (rutier, feroviar, maritim si naval). Societatea noastra Servicii Medicale Moldcom SRL si Cabinetul Psihologic sunt agreate de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii pentru examinarile medicale si examenul psihologic soferi profesionisti, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Examinarea medicala si examinarea psihologica sunt obligatorii pentru functiile cu atributii in siguranta transporturilor si se efectueaza in scopul: admitere in unitatile de calificare, angajare, examinare periodica, schimbarea functiei, reexaminare in caz de aviz psihologic tip siguranta circulatiei restrictiv.
Examinarea periodica a personalului incadrat in siguranta transporturilor se va efectua, pe grupe de varsta, astfel:

  • TRANSPORT RUTIER – la grupa de varsta 18 – 65 ani se vor efectua controlul medical si controlul psihologic periodic la interval de 1 an.
  • TRANSPORT FEROVIAR – personal cu atributii in siguranta circulatiei feroviare, se vor efectua testarea psihologica si controlul medical periodic la interval de 3 ani (pentru grupa de varsta 18 – 55 ani) si pentru grupa de varsta peste 55 ani, examenul psihologic se va efectua la interval de 2 ani, iar analizele medicale siguranta circulatiei se vor efectua la interval de 1 an.
  • TRANSPORT MARITIM SI NAVAL – pentru personalul navigant maritim sub 18 ani testarea psihologica se efectueaza anual, la fel si analizele medicale. Pentru grupa de varsta 18 – 45 ani, examenul psihologic siguranta circulatiei si fisa medicala tip siguranta circulatiei se vor efectua la 2 ani. Pentru grupa de varsta peste 45 de ani avizarea psihologica si avizarea medicala se efectueaza la interval de 1 an.

Angajatii cu atributii in siguranta transporturilor au obligatia sa se prezinte la examinarea periodica medicala si psihologica la data stabilita, neprezentarea lor in termenul precizat implicand, dupa expirarea valabilitatii avizului medical si avizului psihologic retragerea temporara de la exercitarea functiei.

PRETURI:

  • AVIZ MEDICAL + AVIZ PSIHOLOGIC = 260 lei

 

 

Programari Centrul Medical Grivita

GASTROENTEROLOGIE

Dr. Talanca Corneliu

                Contacteaza-ne pentru programare

STOMATOLOGIE

Dr. Botezatu Natalia

Dr. Dumitras Valentin

Dr. Minzat Ion

                Contacteaza-ne pentru programare

CHIRURGIE

Dr. Botezatu Corneliu

                Contacteaza-ne pentru programare

PSIHOLOGIE

Berdei Florica

                Contacteaza-ne pentru programare

LABORATOR ANALIZE

                Contacteaza-ne pentru programare

 

 

Oferte Centrul Medical Grivita

 
 
 
 
 
 
 
Dr.Botezatu Corneliu Dr. Talanca Corneliu Centru Proctologic